2011. július 20., szerda

Börtönbe Orbánnal!



Idézet:
"Nos, a Millenáris és más presztízsberuházások költsége 100 milliárd, szövetkezeti külső és nyugdíjas üzletrészek felvásárlása 63 milliárd, autópálya (büdzsén kívül elszámolva) 300 milliárd, adókedvezmények (nyugdíj, lakáshitel) 50 milliárd, lakáshitel kamattámogatása 150 milliárd, nyugdíjak 2x3 százalékos többletemelése 2001-ben 120 milliárd, köztisztviselők béremelése 250 milliárd. Az első három tétel egyszeri kiadás 463 milliárd forint, a többi azonban tartós kifizetés, 570 milliárd. Ez több, mint ezer milliárd!
Ennyit a 2002-es kormányváltás rendezett pénzügyi viszonyairól.
Amúgy Medgyessy meg azért menne börtönbe, mert Orbán és Fidesze, valamint az MSZP és az SZDSZ támogatásával 50 százalékkal megemelte pedagógusok és az orvosok, ápolók bérét? Mert adta a 13. havi nyugdíjat és a családi pótlékot? Ma már tudjuk, hogy ezek emelték a legjobban az államadósságot, de mára már nem lenne orvos az országban, ha akkor az meg nem történik, az idős emberek pedig Orbántól már éhen is haltak volna... És nem a szocik ígértek 14. havi nyugdíjat sem...
Az államadósságkezelő központ adatai szerint pedig összegében még sosem volt ilyen magas az államadósság, mint most. Az ellopott magánnyugdíjvagyonnal karcsúsítva is több, mint ezermilliárddal nőtt az összeg az elmúlt egy évben!!!
És mindez úgy, hogy közben se fejlesztés, se életszínvonalemelés - legfeljebb az amúgy is vagyonosaknak.
Óvatos lennék tehát azzal az elszámoltatással." forrás

Én nem.
Bátran neki az elszámoltatásnak!
Le az országrontóval!
Börtönbe a gazemberrel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése